План: Електрична енергія (з урахуванням послуг на її передачу та розподіл)
Procurement plan
Закупівля без використання електронної системи
Collapse all
Customer information
НазваПолтавський фаховий коледж підприємництва і ресторанного бізнесу
Код01566264
АдресаУкраїна, 36020, Полтавська область, Полтава, вулиця Європейська, будинок 100
Buyer information
НазваПолтавський фаховий коледж підприємництва і ресторанного бізнесу
Код01566264
АдресаУкраїна, 36020, Полтавська область, Полтава, вулиця Європейська, будинок 100
About plan
Tender announcedUA-2026-01-12-007946-a
Procurement amount319 357.2 UAH
Code ДК02109310000-5 Електрична енергія
КЕКВ2282 Окремі заходи по реалізації державних (регіональних) програм, не віднесені до заходів розвитку
Plan IDUA-P-2025-12-02-014718-a
Funding source
| № | Procurement funding source | Funding source description | Amount | ||
|---|---|---|---|---|---|
1 | Місцевий бюджет | - | ТПКВКМБ-1101 - Підготовка кадрів закладами фахової передвищої освіти за рахунок коштів місцевого бюджету | Україна - Шевченківський | 267 817 UAH |
2 | Місцевий бюджет | - | ТПКВКМБ-1101 - Підготовка кадрів закладами фахової передвищої освіти за рахунок коштів місцевого бюджету | Україна - Шевченківський | 319 357.2 UAH |
Important dates
Year01 січня 2026 - 31 грудня 2026
Planned start dateСічень, 2026
Publication date2 груд at 14:11
Last changes date12 січ at 15:33
Attached documents
Latest edition
Change history
| # | Name | Document type | Related to | Published | |
|---|---|---|---|---|---|
1 | Обгрунтування Електроенергія 2026.pdf | Not specified | Tender | 02 грудня 2025 14:14:28 | View |
2 | sign.p7s Signed | Not specified | Tender | 05 січня 2026 11:52:10 | View |
3 | Про внесення змін до розпорядження від 02.12.2025 року №6.pdf | Not specified | Tender | 05 січня 2026 11:51:05 | View |
Download all (.zip)
оголошено тендер
Published
2 груд at 14:11Last changes
12 січ at 15:33Planned procedure start: Січень, 2026
Expected value
319 357.20UAH