План: Електрична енергія, формульне ціноутворення, без розподілу
Procurement plan
Запит (ціни) пропозицій
Collapse all
Customer information
НазваКомунальне некомерційне підприємство "Міська стоматологічна поліклініка" Чернівецької міської ради
Код05481375
АдресаУкраїна, 58000, Чернівецька область, Чернівці, м.Чернівці вул.Університетська,34
Buyer information
НазваКомунальне некомерційне підприємство "Міська стоматологічна поліклініка" Чернівецької міської ради
Код05481375
АдресаУкраїна, 58000, Чернівецька область, Чернівці, м.Чернівці вул.Університетська,34
About plan
Procurement amount702 900 UAH
Code ДК02109310000-5 Електрична енергія
КЕКВ2273 Оплата електроенергії
Plan IDUA-P-2025-12-11-005797-a
NotesДжерела фінансування -бюджет Чернівецької міської територіальної громади-702900,00грн
Funding source
| № | Procurement funding source | Funding source description | Amount | ||
|---|---|---|---|---|---|
1 | Місцевий бюджет | Джерела фінансування -бюджет Чернівецької міської територіальної громади-702900,00грн | ТПКВКМБ-2000 - Охорона здоров’я | Україна - Чернівці | 702 900 UAH |
Important dates
Year01 січня 2025 - 31 грудня 2025
Planned start dateГрудень, 2025
Publication date11 груд at 10:35
Last changes date11 груд at 10:55
Attached documents
Latest edition
| # | Name | Document type | Related to | Published | |
|---|---|---|---|---|---|
1 | sign.p7s Signed | Not specified | Tender | 11 грудня 2025 10:43:24 | View |
2 | sign.p7s Signed | Not specified | Tender | 11 грудня 2025 10:55:25 | View |
Download all (.zip)
запланований
Published
11 груд at 10:35Last changes
11 груд at 10:55Planned procedure start: Грудень, 2025
Expected value
702 900.00UAH