План: Журнали
Procurement plan
Відкриті торги з особливостями
Collapse all
Customer information
НазваКомунальне підприємство "Лубенська лікарня інтенсивного лікування" Лубенської міської ради Лубенського району Полтавської області
Код01999388
АдресаУкраїна, 37500, Полтавська область, місто Лубни, ВУЛИЦЯ П'ЯТИКОПА МИХАЙЛА, будинок 26
Buyer information
НазваКомунальне підприємство "Лубенська лікарня інтенсивного лікування" Лубенської міської ради Лубенського району Полтавської області
Код01999388
АдресаУкраїна, 37500, Полтавська область, місто Лубни, ВУЛИЦЯ П'ЯТИКОПА МИХАЙЛА, будинок 26
About plan
Tender announcedUA-2026-03-18-006052-a
Procurement amount226 419.28 UAH
Code ДК02122810000-1 Паперові чи картонні реєстраційні журнали
Plan IDUA-P-2026-03-18-007536-a
Funding source
| № | Procurement funding source | Funding source description | Amount | ||
|---|---|---|---|---|---|
1 | Власний бюджет (кошти від господарської діяльності підприємства) | - | 226 419.28 UAH |
Important dates
Year01 січня 2026 - 31 грудня 2026
Planned start dateБерезень, 2026
Publication date18 бер at 11:58
Last changes date18 бер at 12:04
Items list
| No. | Name | Quantity | Delivery | Delivery address |
|---|---|---|---|---|
1 | ЖурналиCode ДК021: 22810000-1 Паперові чи картонні реєстраційні журнали | 1 577 штука | - | - |
Attached documents
Latest edition
| # | Name | Document type | Related to | Published | |
|---|---|---|---|---|---|
1 | Обгрунтування.pdf | Not specified | Tender | 18 березня 2026 11:58:32 | View |
2 | sign.p7s Signed | Not specified | Tender | 18 березня 2026 11:59:21 | View |
Download all (.zip)
оголошено тендер
Published
18 бер at 11:58Last changes
18 бер at 12:04Planned procedure start: Березень, 2026
Expected value
226 419.28UAH