План: електрична енергія
Procurement plan
Закупівля без використання електронної системи
Collapse all
Customer information
НазваДержавний професійно-технічний навчальний заклад "Чернівецький професійний ліцей залізничного транспорту"
Код05537975
АдресаУкраїна, 58000, Чернівецька область, Чернівці, ВУЛИЦЯ КАПЕЛАНСЬКА, будинок 27
Buyer information
НазваДержавний професійно-технічний навчальний заклад "Чернівецький професійний ліцей залізничного транспорту"
Код05537975
АдресаУкраїна, 58000, Чернівецька область, Чернівці, ВУЛИЦЯ КАПЕЛАНСЬКА, будинок 27
About plan
Tender announcedUA-2026-04-09-001243-a
Procurement amount194 418.74 UAH
Code ДК02109310000-5 Електрична енергія
КЕКВ2273 Оплата електроенергії
Plan IDUA-P-2026-04-09-000174-a
NotesДК 021:2015: 09310000-5 Електрична енергія
Funding source
| № | Procurement funding source | Funding source description | Amount | ||
|---|---|---|---|---|---|
1 | Місцевий бюджет | - | ТПКВКМБ-1091 - Підготовка кадрів закладами професійної (професійно-технічної) освіти та іншими закладами освіти за рахунок коштів місцевого бюджету | Україна - Чернівці | 162 015.63 UAH |
2 | Місцевий бюджет | - | ТПКВКМБ-1091 - Підготовка кадрів закладами професійної (професійно-технічної) освіти та іншими закладами освіти за рахунок коштів місцевого бюджету | Україна - Чернівці | 194 418.74 UAH |
Important dates
Year01 січня 2026 - 31 грудня 2026
Planned start dateКвітень, 2026
Publication date9 квіт at 08:18
Last changes date9 квіт at 09:43
Attached documents
Latest edition
Change history
| # | Name | Document type | Related to | Published | |
|---|---|---|---|---|---|
1 | обгрунтування пон_.pdf | Not specified | Tender | 09 квітня 2026 09:24:00 | View |
2 | sign.p7s Signed | Not specified | Tender | 09 квітня 2026 09:26:23 | View |
Download all (.zip)
оголошено тендер
Published
9 квіт at 08:18Last changes
9 квіт at 09:43Planned procedure start: Квітень, 2026
Expected value
194 418.74UAH