План: Приладдя для венепункції та забору крові
Procurement plan
Запит (ціни) пропозицій
Collapse all
Customer information
НазваКомунальне некомерційне підприємство "Ічнянська міська лікарня " Ічнянської міської ради
Код02006231
АдресаУкраїна, 16700, Чернігівська область, Ічня, вул.,Ковалівка,6
Buyer information
НазваКомунальне некомерційне підприємство "Ічнянська міська лікарня " Ічнянської міської ради
Код02006231
АдресаУкраїна, 16700, Чернігівська область, Ічня, вул.,Ковалівка,6
About plan
Tender announcedUA-2026-04-27-010380-a
Procurement amount22 160 UAH
Code ДК02133141300-3 Приладдя для венепункції та забору крові
Plan IDUA-P-2026-04-27-012421-a
Funding source
| № | Procurement funding source | Funding source description | Amount | ||
|---|---|---|---|---|---|
1 | Інше | Оплата за рахунок коштів НСЗУ | 22 160 UAH |
Important dates
Year01 січня 2026 - 31 грудня 2026
Planned start dateКвітень, 2026
Publication date27 квіт at 15:21
Last changes date27 квіт at 15:34
Items list
| No. | Name | Quantity | Delivery | Delivery address |
|---|---|---|---|---|
1 | Приладдя для венепункції та забору кровіCode ДК021: 33141300-3 Приладдя для венепункції та забору крові | 5 одиниця | To 31 трав 2026 | - |
Attached documents
Latest edition
| # | Name | Document type | Related to | Published | |
|---|---|---|---|---|---|
1 | Зміни до річного плану закупівель.pdf | Not specified | Tender | 27 квітня 2026 15:22:00 | View |
2 | sign.p7s Signed | Not specified | Tender | 27 квітня 2026 15:25:19 | View |
Download all (.zip)
оголошено тендер
Published
27 квіт at 15:21Last changes
27 квіт at 15:34Planned procedure start: Квітень, 2026
Expected value
22 160.00UAH