План: Приладдя для венепункції та забору крові
Procurement plan
Запит (ціни) пропозицій
Collapse all
Customer information
НазваКомунальне некомерційне підприємство "Ічнянська міська лікарня " Ічнянської міської ради
Код02006231
АдресаУкраїна, 16700, Чернігівська область, Ічня, вул.,Ковалівка,6
Buyer information
НазваКомунальне некомерційне підприємство "Ічнянська міська лікарня " Ічнянської міської ради
Код02006231
АдресаУкраїна, 16700, Чернігівська область, Ічня, вул.,Ковалівка,6
About plan
Tender announcedUA-2026-05-29-003856-a
Procurement amount4 000 UAH
Code ДК02133141300-3 Приладдя для венепункції та забору крові
Plan IDUA-P-2026-05-29-004171-a
Funding source
| № | Procurement funding source | Funding source description | Amount | ||
|---|---|---|---|---|---|
1 | Інше | Оплата за рахунок коштів НСЗУ | 4 000 UAH |
Important dates
Year01 січня 2026 - 31 грудня 2026
Planned start dateТравень, 2026
Publication date29 трав at 11:35
Last changes date29 трав at 11:49
Items list
| No. | Name | Quantity | Delivery | Delivery address |
|---|---|---|---|---|
1 | Приладдя для венепункції та забору кровіCode ДК021: 33141300-3 Приладдя для венепункції та забору крові | 4 одиниця | To 30 черв 2026 | - |
Attached documents
Latest edition
| # | Name | Document type | Related to | Published | |
|---|---|---|---|---|---|
1 | Зміни до річного плану закупівель.pdf | Not specified | Tender | 29 травня 2026 11:35:49 | View |
2 | sign.p7s Signed | Not specified | Tender | 29 травня 2026 11:38:28 | View |
Download all (.zip)
оголошено тендер
Published
29 трав at 11:35Last changes
29 трав at 11:49Planned procedure start: Травень, 2026
Expected value
4 000.00UAH