План: Бланки свідотств для здобувачів освіти
Procurement plan
Закупівля без використання електронної системи
Collapse all
Customer information
НазваКомунальний заклад "Чернівецький обласний навчально-реабілітаційний центр №1"
Код14271109
АдресаУкраїна, 58001, Чернівецька область, м. Чернівці, вул. Аксенина Василя, буд. 6
Buyer information
НазваКомунальний заклад "Чернівецький обласний навчально-реабілітаційний центр №1"
Код14271109
АдресаУкраїна, 58001, Чернівецька область, м. Чернівці, вул. Аксенина Василя, буд. 6
About plan
Procurement amount49.92 UAH
Code ДК02122450000-9 Друкована продукція з елементами захисту
КЕКВ2210 Предмети, матеріали, обладнання та інвентар
Plan IDUA-P-2026-06-08-003710-a
Funding source
| № | Procurement funding source | Funding source description | Amount | ||
|---|---|---|---|---|---|
1 | Місцевий бюджет | - | ТПКВКМБ-1025 - Надання загальної середньої освіти навчально-реабілітаційними центрами для осіб з особливими освітніми потребами, зумовленими складними порушеннями розвитку, за рахунок коштів місцевого бюджету | Україна - Чернівці | 49.92 UAH |
Important dates
Year01 січня 2026 - 31 грудня 2026
Planned start dateЧервень, 2026
Publication date8 черв at 10:51
Last changes date8 черв at 10:52
Items list
| No. | Name | Quantity | Delivery | Delivery address |
|---|---|---|---|---|
1 | Бланки свідотств для здобувачів освітиCode ДК021: 22450000-9 Друкована продукція з елементами захисту | 16 штука | - | - |
Attached documents
Latest edition
| # | Name | Document type | Related to | Published | |
|---|---|---|---|---|---|
1 | РП2026 черв бланки.docx | Not specified | Tender | 08 червня 2026 10:51:16 | View |
2 | sign.p7s Signed | Not specified | Tender | 08 червня 2026 10:52:41 | View |
Download all (.zip)
запланований
Published
8 черв at 10:51Last changes
8 черв at 10:52Planned procedure start: Червень, 2026
Expected value
49.92UAH