План: Приладдя для венепункції та забору крові
Procurement plan
Запит (ціни) пропозицій
Collapse all
Customer information
НазваКомунальне некомерційне підприємство "Ічнянська міська лікарня " Ічнянської міської ради
Код02006231
АдресаУкраїна, 16700, Чернігівська область, Ічня, вул.,Ковалівка,6
Buyer information
НазваКомунальне некомерційне підприємство "Ічнянська міська лікарня " Ічнянської міської ради
Код02006231
АдресаУкраїна, 16700, Чернігівська область, Ічня, вул.,Ковалівка,6
About plan
Tender announcedUA-2026-06-10-004414-a
Procurement amount12 700 UAH
Code ДК02133141300-3 Приладдя для венепункції та забору крові
Plan IDUA-P-2026-06-10-005095-a
Funding source
| № | Procurement funding source | Funding source description | Amount | ||
|---|---|---|---|---|---|
1 | Інше | Оплата за рахунок коштів НСЗУ | 12 700 UAH |
Important dates
Year01 січня 2026 - 31 грудня 2026
Planned start dateЧервень, 2026
Publication date10 черв at 11:11
Last changes date10 черв at 11:27
Items list
| No. | Name | Quantity | Delivery | Delivery address |
|---|---|---|---|---|
1 | Приладдя для венепункції та забору кровіCode ДК021: 33141300-3 Приладдя для венепункції та забору крові | 1 000 штука | To 30 черв 2026 | - |
Attached documents
Latest edition
| # | Name | Document type | Related to | Published | |
|---|---|---|---|---|---|
1 | Зміни до річного плану закупівель.pdf | Not specified | Tender | 10 червня 2026 11:12:48 | View |
2 | sign.p7s Signed | Not specified | Tender | 10 червня 2026 11:17:30 | View |
Download all (.zip)
оголошено тендер
Published
10 черв at 11:11Last changes
10 черв at 11:27Planned procedure start: Червень, 2026
Expected value
12 700.00UAH