План: Приладдя для венепункції та забору крові
Procurement plan
Запит (ціни) пропозицій
Collapse all
Customer information
НазваКомунальне некомерційне підприємство "Ічнянська міська лікарня " Ічнянської міської ради
Код02006231
АдресаУкраїна, 16700, Чернігівська область, Ічня, вул.,Ковалівка,6
Buyer information
НазваКомунальне некомерційне підприємство "Ічнянська міська лікарня " Ічнянської міської ради
Код02006231
АдресаУкраїна, 16700, Чернігівська область, Ічня, вул.,Ковалівка,6
About plan
Tender announcedUA-2026-08-11-011171-a
Procurement amount16 050 UAH
Code ДК02133141300-3 Приладдя для венепункції та забору крові
Plan IDUA-P-2026-08-11-013004-a
Funding source
| № | Procurement funding source | Funding source description | Amount | ||
|---|---|---|---|---|---|
1 | Інше | Оплата за рахунок коштів НСЗУ | 16 050 UAH |
Important dates
Year01 січня 2026 - 31 грудня 2026
Planned start dateСерпень, 2026
Publication date11 серп at 16:01
Last changes date11 серп at 16:18
Items list
| No. | Name | Quantity | Delivery | Delivery address |
|---|---|---|---|---|
1 | Приладдя для венепункції та забору кровіCode ДК021: 33141300-3 Приладдя для венепункції та забору крові | 4 одиниця | To 31 серп 2026 | - |
Attached documents
Latest edition
| # | Name | Document type | Related to | Published | |
|---|---|---|---|---|---|
1 | Зміни до річного плану закупівель.pdf | Not specified | Tender | 11 серпня 2026 16:01:29 | View |
2 | sign.p7s Signed | Not specified | Tender | 11 серпня 2026 16:06:26 | View |
Download all (.zip)
оголошено тендер
Published
11 серп at 16:01Last changes
11 серп at 16:18Planned procedure start: Серпень, 2026
Expected value
16 050.00UAH