Expand all
Main information
Contract IDUA-2025-12-01-002279-a-b1
Validity01 січ 2026 00:00 - 31 бер 2026 00:00
Number26/12-1
Contract price3 400 919.03 UAH incl. VAT
Contract price2 834 099.19 UAH excl. VAT
Date signed26 груд 2025
Contract end date04 черв 2026 10:39
TenderUA-2025-12-01-002279-a
Positions list
| No. | Name | Quantity | Delivery | Delivery address |
|---|---|---|---|---|
1 | Електрична енергіяCode ДК021: 09310000-5 Електрична енергія | 304 750 кіловат-година | To 31 бер 2026 | Україна, Харківська область, м. Харків, відповідно документації |
Customer information
НазваКОМУНАЛЬНЕ НЕКОМЕРЦІЙНЕ ПІДПРИЄМСТВО ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ "ОБЛАСНА ДИТЯЧА КЛІНІЧНА ЛІКАРНЯ"
Назва організаціїКОМУНАЛЬНЕ НЕКОМЕРЦІЙНЕ ПІДПРИЄМСТВО ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ "ОБЛАСНА ДИТЯЧА КЛІНІЧНА ЛІКАРНЯ"
Код02003600
АдресаУкраїна, 61093, Харківська область, місто Харків, вулиця Озерянська, будинок 5
Supplier information
НазваТОВ "ОВІС ТРЕЙД"
Назва організаціїТОВ "ОВІС ТРЕЙД"
Код34392042
АдресаУкраїна, 61022, Харківська область, місто Харків, ВУЛИЦЯ КЛОЧКІВСЬКА, будинок 98-А
Contract documents
Latest edition
Change history
| # | Name | Document type | Related to | Published | |
|---|---|---|---|---|---|
1 | дог 16 12-1 овіс трейд.pdf | Not specified | Contract | 30 грудня 2025 12:25:30 | View |
2 | Signed | Not specified | Contract | 04 червня 2026 10:39:25 | View |
3 | ду 1.pdf | Not specified | Changes | 16 січня 2026 14:01:53 | View |
4 | дод уг 2.pdf | Not specified | Changes | 23 березня 2026 10:52:34 | View |
5 | дод уг 3 закриття.pdf | Not specified | Changes | 16 квітня 2026 14:53:37 | View |
6 | припинення дії договору.pdf | Not specified | Changes | 16 квітня 2026 15:03:25 | View |
Download all (.zip)
Contract performance reporting documents
Latest edition
| # | Name | Document type | Related to | Published |
|---|
No documents
Payment terms
1| № | Payment condition | Payment type | Payment amount | Period (days) |
|---|---|---|---|---|
1 | поставка товаруDescription: Оплата Товару, який буде поставлений Постачальником протягом грудня 2026 року, здійснюється з урахуванням пункту 1 постанови Кабінету Міністрів України від 04.12.2019 № 1070 “Деякі питання здійснення розпорядниками (одержувачами) бюджетних коштів попередньої оплати товарів, робіт і послуг, що закуповуються за бюджетні кошти” на підставі авансового рахунку, наданого Постачальником, у разі, якщо джерелами фінансування є кошти державного або місцевого бюджету України. | Пiсляоплата | 100% | 20 (календарні) |
Changes
| Additional agreement number | Description | Change date | Status | |
|---|---|---|---|---|
підвищення тарифу на послуги передачі електричної енергії Підпункт 7 пункту 19 | 16 січ 2026 | Active | ||
Notice of changes Signed | зміна джерел фінансування Підпункт 3 пункту 19 | 23 бер 2026 | Active | |
Notice of changes Signed | зміна обсягів закупівлі, зміна тарифу Підпункт 7 пункту 19Підпункт 1 пункту 19 | 16 квіт 2026 | Active |
Завершено
Contract amount
3 400 919.03UAH incl. VAT