Expand all
Main information
Contract IDUA-2025-12-09-020241-a-a1
Validity09 груд 2025 00:00 - 31 груд 2025 00:00
Number09/12 -П
Contract price1 418 148.53 UAH excl. VAT
Date signed09 груд 2025
TenderUA-2025-12-09-020241-a
Positions list
| No. | Name | Quantity | Delivery | Delivery address |
|---|---|---|---|---|
1 | Капітальний ремонт внутрішніх приміщень, пошкоджених в наслідок агресії РФ Одеського закладу дошкільної освіти "Ясла-садок" № 300 комбінованого типу Одеської міської ради за адресою: м. Одеса, вул. Добровольців, 5Code ДК021: 45450000-6 Інші завершальні будівельні роботи | 1 робота | To 31 груд 2025 | Україна, 65000, м. Одеса, вул. Добровольців, 5 |
Customer information
Назва організаціїКомунальна установа "Центр фінансування та господарської діяльності закладів та установ системи освіти Приморського району м. Одеси"
Код40703130
АдресаУкраїна, 65039, Одеська область, м. Одеса, вул. Канатна, буд. 134
Supplier information
Назва організаціїАКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО КОМЕРЦІЙНИЙ БАНК "ПРИВАТБАНК"
Код14360570
АдресаУкраїна, 01001, м. Київ, м. Київ, ВУЛИЦЯ ГРУШЕВСЬКОГО будинок 1Д
Contract documents
Latest edition
| # | Name | Document type | Related to | Published | |
|---|---|---|---|---|---|
1 | IMG_0008 (1).docx | Not specified | Contract | 09 грудня 2025 17:03:17 | View |
2 | IMG_0008.pdf | Not specified | Contract | 09 грудня 2025 17:03:18 | View |
3 | додатков 1 від 24.12.2025.docx | Not specified | Changes | 24 грудня 2025 11:19:57 | View |
4 | додатков 1 від 24.12.2025.pdf | Not specified | Changes | 24 грудня 2025 11:19:58 | View |
Download all (.zip)
Contract performance reporting documents
Latest edition
| # | Name | Document type | Related to | Published |
|---|
No documents
Changes
| Additional agreement number | Description | Change date | Status | |
|---|---|---|---|---|
сторони домовились внести зміни до договору Підпункт 5 пункту 19 | 24 груд 2025 | Active |
Укладено
Contract amount
1 418 148.53UAH excl. VAT