Expand all
Main information
Contract IDUA-2025-12-14-001264-a-b1
Validity02 січ 2026 00:00 - 31 груд 2026 00:00
Number617202527/2026
Contract price33 598.92 UAH incl. VAT
Contract price27 999.1 UAH excl. VAT
Date signed02 січ 2026
TenderUA-2025-12-14-001264-a
Positions list
| No. | Name | Quantity | Delivery | Delivery address |
|---|---|---|---|---|
1 | Послуги з доступу до мережі Інтернет за технологією (xPON)на 2026 рік (РГ № 6, РГ № 17,РГ № 20, РЛ № 25, РЛ№27, РЛ "Лідер", Управління освіти)Code ДК021: 72410000-7 Послуги провайдерів | 96 послуга | From 01 січ 2026
To 31 груд 2026 | Україна, Рівненська область, Рівне, Заклади освіти відповідно додатку № 2 тендерної документаціїн |
Customer information
Назва організаціїУправління освіти виконавчого комітету Рівненської міської ради
Код25675242
АдресаУкраїна, 33028, Рівненська область, Рівне, вул. Соборна 30
Supplier information
Назва організаціїАКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО "УКРТЕЛЕКОМ" (РІВНЕНСЬКА ФІЛІЯ)
Код21560766
АдресаУкраїна, 33028, Рівненська область, м. Рівне, ВУЛИЦЯ МІЦКЕВИЧА, будинок 2
Contract documents
Latest edition
| # | Name | Document type | Related to | Published | |
|---|---|---|---|---|---|
1 | Договір 6172012527 2026.pdf | Not specified | Contract | 05 січня 2026 11:27:46 | View |
2 | Signed | Not specified | Contract | 05 січня 2026 11:29:42 | View |
3 | Дод уг 1 від 02.01.2026.pdf | Not specified | Changes | 05 січня 2026 11:52:39 | View |
Download all (.zip)
Contract performance reporting documents
Latest edition
| # | Name | Document type | Related to | Published |
|---|
No documents
Changes
| Additional agreement number | Description | Change date | Status | |
|---|---|---|---|---|
погодження зміни ціни в договорі про закупівлю в бік зменшення (без зміни кількості (обсягу) та якості товарів, робіт і послуг) Підпункт 5 пункту 19 | 02 січ 2026 | Active |
Укладено
Contract amount
33 598.92UAH incl. VAT