Expand all
Main information
Contract IDUA-2025-12-29-005937-a-c1
Validity01 січ 2026 00:00 - 31 груд 2026 00:00
Number1284\ЗП-2026
Contract price27 846 054.7 UAH incl. VAT
Contract price23 205 045.58 UAH excl. VAT
Date signed26 груд 2025
TenderUA-2025-12-29-005937-a
Positions list
| No. | Name | Quantity | Delivery | Delivery address |
|---|---|---|---|---|
1 | "Послуги з розподілу електричної енергії" за кодом згідно Національного класифікатораДК 021:2015 - 65310000-9 Розподіл електричної енергіїCode ДК021: 65310000-9 Розподіл електричної енергії | 6 635 000 кіловат-година | From 01 січ 2026
To 31 груд 2026 | Україна, 84122, Донецька область, Слов'янськ, вул.Вчительська, 9 |
Customer information
Назва організаціїКП "КОМУНАЛЬНЕ ПІДПРИЄМСТВО СЛОВ'ЯНСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ "СЛОВМІСЬКВОДОКАНАЛ""
Код35420080
АдресаУкраїна, 84100, Донецька область, місто Слов'янськ, ВУЛИЦЯ КАЛІНІНА, будинок 9
Supplier information
Назва організаціїАКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО "ДТЕК ДОНЕЦЬКІ ЕЛЕКТРОМЕРЕЖІ"
Код00131268
АдресаУкраїна, 84302, Донецька область, Краматорський р-н місто Краматорськ вул.Комерційна будинок 8
Contract documents
Latest edition
| # | Name | Document type | Related to | Published | |
|---|---|---|---|---|---|
1 | 1284-Dohovir pro zakupivliu posluh z rozpodilu_DEM (1).pdf | Not specified | Contract | 29 грудня 2025 13:43:37 | View |
2 | ДУ ДТЕК від 110226.pdf | Not specified | Changes | 11 лютого 2026 09:46:06 | View |
3 | ДУ ДТЕК 18032026 (1).pdf | Not specified | Changes | 18 березня 2026 11:29:23 | View |
4 | IMG_0001 (14).pdf | Not specified | Changes | 19 березня 2026 16:23:33 | View |
5 | ДУ ДТЕК 3 від 10042026 (1).pdf | Not specified | Changes | 10 квітня 2026 10:44:52 | View |
6 | ДУ ДТЕК від 14052026.pdf | Not specified | Changes | 15 травня 2026 08:49:23 | View |
7 | ДУ ДТЕК 5 від 15062026.pdf | Not specified | Changes | 15 червня 2026 08:48:38 | View |
8 | ДУ ДТЕК 6 від 200726.pdf | Not specified | Changes | 20 липня 2026 13:37:49 | View |
9 | ДУ ДТЕК від 12082026.pdf | Not specified | Changes | 12 серпня 2026 14:59:55 | View |
10 | ДУ Дтек вересень.pdf | Not specified | Changes | 16 вересня 2026 09:05:48 | View |
Download all (.zip)
Contract performance reporting documents
Latest edition
| # | Name | Document type | Related to | Published |
|---|
No documents
Changes
| Additional agreement number | Description | Change date | Status | |
|---|---|---|---|---|
Визначення джерела фінансування Підпункт 3 пункту 19 | 11 лют 2026 | Active | ||
Notice of changes Signed | Визначення джерела фінансування Підпункт 3 пункту 19 | 18 бер 2026 | Active | |
Notice of changes Signed | визначення джерела фінансування Підпункт 3 пункту 19 | 19 бер 2026 | Active | |
Notice of changes Signed | Визначення джерела фінансування Підпункт 3 пункту 19 | 10 квіт 2026 | Active | |
Notice of changes Signed | Визначення джерела фінансування Підпункт 3 пункту 19 | 14 трав 2026 | Active | |
Notice of changes Signed | Визначення джерела фінансування Підпункт 3 пункту 19 | 15 черв 2026 | Active | |
Notice of changes Signed | Визначення джерела фінансування Підпункт 3 пункту 19 | 20 лип 2026 | Active | |
Notice of changes Signed | Визначення джерела фінансування Підпункт 3 пункту 19 | 12 серп 2026 | Active | |
Notice of changes Signed | Визначення джерела фінансування Підпункт 3 пункту 19 | 14 вер 2026 | Active |
Укладено
Contract amount
27 846 054.70UAH incl. VAT