Expand all
Main information
Contract IDUA-2026-01-15-012711-a-b1
Validity12 січ 2026 00:00 - 31 груд 2026 00:00
Number023827
Contract price71 010.96 UAH incl. VAT
Contract price59 175.8 UAH excl. VAT
Date signed12 січ 2026
TenderUA-2026-01-15-012711-a
Positions list
| No. | Name | Quantity | Delivery | Delivery address |
|---|---|---|---|---|
1 | 09310000-5 Електрична енергіяCode ДК021: 09310000-5 Електрична енергія | 5 720 кіловат-година | From 12 січ 2026
To 31 груд 2026 | Україна, 61174, Харківська область, м.Харків, проспект Перемоги, 77-А |
Customer information
Назва організаціїКомунальний заклад “Харківський міський центр комплексної реабілітації для осіб з інвалідністю “Промінь”
Код32869843
АдресаУкраїна, 61174, Харківська область, м.Харків, проспект Перемоги, 77-А
Supplier information
Назва організаціїПРИВАТНЕ АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО "ХАРКІВЕНЕРГОЗБУТ"
Код42206328
АдресаУкраїна, 61057, Харківська область, місто Харків, вул.Гоголя будинок 10
Contract documents
Latest edition
| # | Name | Document type | Related to | Published | |
|---|---|---|---|---|---|
1 | Договор эл-во 2026_20260115_0001 (1).pdf | Підписаний договір | Contract | 15 січня 2026 16:18:19 | View |
2 | доп угода1 _20260310_0001.pdf | Not specified | Changes | 10 березня 2026 14:45:44 | View |
3 | доп угода 2_20260310_0001.pdf | Not specified | Changes | 10 березня 2026 14:47:56 | View |
Download all (.zip)
Contract performance reporting documents
Latest edition
| # | Name | Document type | Related to | Published |
|---|
No documents
Changes
| Additional agreement number | Description | Change date | Status | |
|---|---|---|---|---|
Notice of changes Signed | відповідно доо додаткової угоди Пункт 2 частини 5 статті 41 | 10 бер 2026 | Active | |
Notice of changes Signed | відповідно до додаткової угоди Пункт 2 частини 5 статті 41 | 10 бер 2026 | Active |
Укладено
Contract amount
71 010.96UAH incl. VAT