Expand all
Main information
Contract IDUA-2026-01-28-013437-a-c1
Validity01 січ 2026 00:00 - 31 груд 2026 23:59
Number562/1/25
Contract price521 414 UAH incl. VAT
Contract price434 511.67 UAH excl. VAT
Date signed27 січ 2026
Contract end date18 вер 2026 15:30
TenderUA-2026-01-28-013437-a
Positions list
| No. | Name | Quantity | Delivery | Delivery address |
|---|---|---|---|---|
1 | Пара, гаряча вода та пов’язана продукція (постачання теплової енергії в гарячій воді за адресою: м. Чортків, вул. Шевченка,34)Code ДК021: 09320000-8 Пара, гаряча вода та пов’язана продукція | 1 послуга | From 01 січ 2026
To 31 груд 2026 | Україна, 48500, Тернопільська область, м. Чортків, вул. Шевченка,34 |
Customer information
Назва організаціїГоловне управління Пенсійного фонду України в Тернопільській області
Код14035769
АдресаУкраїна, 46001, Тернопільська область, Тернопіль, майдан Волі, 3
Supplier information
Код03353851
АдресаУкраїна, 48501, Тернопільська область, м. Чортків, вул. Сонячна, 7
Contract documents
Latest edition
| # | Name | Document type | Related to | Published | |
|---|---|---|---|---|---|
1 | Договір | Підписаний договір | Contract | 28 січня 2026 15:36:21 | View |
2 | додаткова угода | Not specified | Contract | 18 вересня 2026 15:23:51 | View |
3 | Signed | Not specified | Contract | 18 вересня 2026 15:30:30 | View |
Download all (.zip)
Contract performance reporting documents
Latest edition
| # | Name | Document type | Related to | Published |
|---|
No documents
Changes
| Additional agreement number | Description | Change date | Status |
|---|
No changes
Завершено
Contract amount
521 414.00UAH incl. VAT