Expand all
Main information
Contract IDUA-2026-01-29-012726-a-a1
Validity01 січ 2026 00:00 - 31 груд 2026 23:59
Number36692/26/1
Contract price1 600 000 UAH incl. VAT
Contract price1 333 333.33 UAH excl. VAT
Date signed28 січ 2026
TenderUA-2026-01-29-012726-a
Positions list
| No. | Name | Quantity | Delivery | Delivery address |
|---|---|---|---|---|
1 | КОД ДК 021:2015 «Єдиний закупівельний словник» 09310000-5 - «Електрична енергія» (універсальна послуга) для побутового споживачаCode ДК021: 09310000-5 Електрична енергія | 42 690 кіловат-година | To 31 груд 2026 | Україна, 82300, Львівська область, м. Борислав, м. Стебник, вул. Героїв ОУН-УПА, 21, вул. В. Великого, 2 |
2 | КОД ДК 021:2015 «Єдиний закупівельний словник» 09310000-5 - «Електрична енергія» (універсальна послуга) для малого непобутового споживачаCode ДК021: 09310000-5 Електрична енергія | 275 890 кіловат-година | To 31 груд 2026 | Україна, 82300, Львівська область, м. Борислав, м. Стебник, вул. Героїв ОУН-УПА, 21, вул. В. Великого, 2 |
Customer information
Назва організаціїДП Заклад професійної (професійно-технічної) освіти "Бориславський центр професійної освіти"
Код22376409
АдресаУкраїна, 82300, Львівська область, Борислав, вул. Героїв ОУН-УПА 21
Supplier information
Код42092130
АдресаУкраїна, 79016, Львівська область, м. Львів, вул. Шевченка, 1
Contract documents
Latest edition
| # | Name | Document type | Related to | Published | |
|---|---|---|---|---|---|
1 | Договір №36692/26/1 | Not specified | Contract | 29 січня 2026 15:26:35 | View |
2 | Обгрунтування | Not specified | Contract | 29 січня 2026 15:26:43 | View |
3 | Signed | Not specified | Contract | 29 січня 2026 23:21:12 | View |
Download all (.zip)
Contract performance reporting documents
Latest edition
| # | Name | Document type | Related to | Published |
|---|
No documents
Changes
| Additional agreement number | Description | Change date | Status |
|---|
No changes
Укладено
Contract amount
1 600 000.00UAH incl. VAT