Expand all
Main information
Contract IDUA-2026-02-20-010579-a-c1
Validity02 бер 2026 00:00 - 31 груд 2026 00:00
Number33/2026
Contract price424 743.3 UAH incl. VAT
Contract price353 952.75 UAH excl. VAT
Date signed02 бер 2026
TenderUA-2026-02-20-010579-a
Positions list
| No. | Name | Quantity | Delivery | Delivery address |
|---|---|---|---|---|
1 | Електрична енергія, без розподілуCode ДК021: 09310000-5 Електрична енергія Attributes | 46 891 кіловат-година7.5 484 154 UAH без ПДВ | To 31 трав 2026 | Україна, 76000, Івано-Франківська область, місто Івано-Франківськ, Межа балансової належності об’єктів Замовника (Хриплинська гімназія Івано-Франківської міської ради (вул. Героїв УПА, 2, с. Хриплин, Івано-Франківська обл.); Департамент освіти та науки Івано-Франківської міської ради (вул. Кардинала Любомира Гузара, 15, м. Івано-Франківськ); Адміністративна будівля Департаменту освіти та науки Івано-Франківської міської ради (вул. С.Бандери, 10Г, м. Івано-Франківськ); Освітньо-мистецький центр Івано-Франківської міської ради (вул. Чорновола, 25, м. Івано-Франківськ) |
Customer information
Назва організаціїДепартамент освіти та науки Івано-Франківської міської ради
Код40312499
АдресаУкраїна, 76019, Івано-Франківська область, м.Івано-Франківськ, вулиця Кардинала Любомира Гузара, 15
Supplier information
Назва організаціїТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ "ЕНЕРГУМ"
Код39568531
АдресаУкраїна, 03186, Київська область, м.Київ, ВУЛИЦЯ АВІАКОНСТРУКТОРА АНТОНОВА, будинок 5, ЛІТЕРА А, офіс 320
Contract documents
Latest edition
| # | Name | Document type | Related to | Published | |
|---|---|---|---|---|---|
1 | Договір №33 2026.pdf | Підписаний договір | Contract | 02 березня 2026 14:20:20 | View |
2 | Signed | Not specified | Contract | 02 березня 2026 14:23:15 | View |
3 | Акт приймання передачі товару №03 2026.pdf | Not specified | Changes | 16 квітня 2026 10:14:55 | View |
4 | Додаткова угода №1.pdf | Not specified | Changes | 01 травня 2026 08:58:43 | View |
5 | Акт приймання-передачі товару №04 2026.pdf | Not specified | Changes | 08 травня 2026 11:55:36 | View |
6 | Акт приймання-передачі товару №05 2026.pdf | Not specified | Changes | 15 червня 2026 09:17:02 | View |
7 | Додаткова угода №2.pdf | Not specified | Changes | 15 червня 2026 09:59:31 | View |
Download all (.zip)
Contract performance reporting documents
Latest edition
| # | Name | Document type | Related to | Published |
|---|
No documents
Payment terms
1| № | Payment condition | Payment type | Payment amount | Period (days) |
|---|---|---|---|---|
1 | поставка товаруDescription: Споживач здійснює оплату за фактично поставлений Товар за фактичними показаннями засобів обліку електричної енергії після закінчення розрахункового періоду. Розрахунковим періодом є календарний місяць. Оплата вартості електричної енергії здійснюється на підставі підписаного Сторонами Акту приймання-передачі товару (електричної енергії), протягом 15 (п'ятнадцяти) робочих днів після підписання Акту приймання-передачі товару (електричної енергії). Але не пізніше 25-го дня місяця, наступного за розрахунковим періодом (місяцем). | Пiсляоплата | 100% | 15 (робочі) |
Delivery terms
1| № | Delivery condition | Type | Delivery amount | Period (days) |
|---|---|---|---|---|
1 | підписання договоруDescription: Поставка електричної енергії здійснюється відповідно до ЕІС-код точки комерційного обліку (точки розподілу) до 31.05.2026 року. | Повторювана поставка | 100% | 92 (календарні) |
Changes
| Additional agreement number | Description | Change date | Status | |
|---|---|---|---|---|
Notice of changes Signed | У зв’язку зі зміною середньозваженої ціни на електроенергію на ринку «на добу наперед» (РДН) у березні 2026 року, що підтверджується інформацією з вебсайту АТ «Оператора ринку» (https://www.oree.com.ua) - ціна за одиницю товару з 01 березні 2026 року становить - 10,426284 грн/кВт*год з ПДВ. Підпункт 7 пункту 19 | 16 квіт 2026 | Active | |
Notice of changes Signed | Відповідно до рішення Івано-Франківської міської ради від 26.03.2026 року №69-60 "Про переведення на самостійне ведення бухгалтерського обліку закладу позашкільної освіти "Освітньо-мистецький центр Івано-Франківської міської ради" внесено відповідні зміни. Підпункт 3 пункту 19 | 01 трав 2026 | Active | |
Notice of changes Signed | У зв’язку зі зміною середньозваженої ціни на електроенергію на ринку «на добу наперед» (РДН) у квітні 2026 року, що підтверджується інформацією з вебсайту АТ «Оператора ринку» (https://www.oree.com.ua) - ціна за одиницю товару з 01 квітня 2026 року становить - 8,579688 грн/кВт*год з ПДВ. Підпункт 7 пункту 19 | 08 трав 2026 | Active | |
Notice of changes Signed | У зв’язку зі зміною середньозваженої ціни на електроенергію на ринку «на добу наперед» (РДН) у травня 2026 року, що підтверджується інформацією з вебсайту АТ «Оператора ринку» (https://www.oree.com.ua) - ціна за одиницю товару з 01 травня 2026 року становить - 7,896984 грн/кВт*год з ПДВ. Підпункт 7 пункту 19 | 15 черв 2026 | Active | |
Notice of changes Signed | Зменшення обсягів закупівлі. Вартість договору становить - 424 743,30 грн. з ПДВ. Обсяг закупівлі - 46 891 кВт*год. Підпункт 1 пункту 19 | 15 черв 2026 | Active |
Укладено
Contract amount
424 743.30UAH incl. VAT