Contract: Свідоцтво про здобуття повної загальної середньої освіти (код за ЄЗС ДК 021:2015:22450000-9:Друкована продукція з елементами захисту)
Expand all
Main information
Contract IDUA-2026-03-05-005418-a-a1
Validity03 бер 2026 00:00 - 31 бер 2026 23:59
Number623
Contract price99.24 UAH incl. VAT
Contract price82.7 UAH excl. VAT
Date signed03 бер 2026
TenderUA-2026-03-05-005418-a
Positions list
| No. | Name | Quantity | Delivery | Delivery address |
|---|---|---|---|---|
1 | Свідоцтво про здобуття повної загальної середньої освітиCode ДК021: 22450000-9 Друкована продукція з елементами захисту | 2 штука | To 31 бер 2026 | Україна, 14030, Чернігівська область, Чернігів, вул.Захисників України, 25 |
Customer information
Назва організаціїВідокремлений структурний підрозділ "Фаховий коледж транспорту та комп'ютерних технологій Національного університету "Чернігівська політехніка"
Код39235977
АдресаУкраїна, 14030, Чернігівська область, Чернігів, вул. Захисників України, 25
Supplier information
Код37533381
АдресаУкраїна, 03057, Київська область, Київ, вул.О.Довженка, 3 Інформація про кінцевих бенефіціарних власників ДП «Інфоресурс» Державне підприємство «Інфоресурс» (ДП «Інфоресурс», ЄДРПОУ 37533381) є державною власністю, тому інформація про наявність кінцевого бенефіціарного власника (КБВ) у класичному розумінні (фізичної особи) відсутня або не відображається в ЄДР. Управління здійснюється державою, а дані про КБВ зазвичай вказуються як відсутні. Державне підприємство «Інфоресурс». Відомості щодо відсутності КБВ юридичної особи або відомості про виключення КБВ юридичної особи за вказівкою Міністерства юстиції України. Ключові деталі про ДП «Інфоресурс»: Статус: Державне підприємство, підпорядковане Міністерству освіти і науки України Державне підприємство «Інфоресурс». Кінцевий бенефіціар: Згідно з даними vkursi.pro, відомості про КБВ відсутні. ТИП власності: Державна.
Contract documents
Latest edition
| # | Name | Document type | Related to | Published | |
|---|---|---|---|---|---|
1 | інформація прот КБВ | Not specified | Contract | 05 березня 2026 11:53:13 | View |
2 | Договір | Not specified | Contract | 05 березня 2026 11:53:14 | View |
Download all (.zip)
Contract performance reporting documents
Latest edition
| # | Name | Document type | Related to | Published |
|---|
No documents
Changes
| Additional agreement number | Description | Change date | Status |
|---|
No changes
Укладено
Contract amount
99.24UAH incl. VAT