Contract: Свідоцтва про здобуття повної загальної середньої освіти
Expand all
Main information
Contract IDUA-2026-05-19-014947-a-a1
Validity15 трав 2026 00:00 - 31 груд 2026 00:00
Number211
Contract price171.6 UAH incl. VAT
Contract price143 UAH excl. VAT
Date signed15 трав 2026
TenderUA-2026-05-19-014947-a
Positions list
| No. | Name | Quantity | Delivery | Delivery address |
|---|---|---|---|---|
1 | Свідоцтва про здобуття повної загальної середньої освітиCode ДК021: 22450000-9 Друкована продукція з елементами захисту | 55 штука | To 31 груд 2026 | Україна |
Customer information
Назва організаціїЖитомирський професійний ліцей Житомирської обласної ради
Код03191526
АдресаУкраїна, 10029, Житомирська область, м. Житомир, вул. Небесної Сотні 43
Supplier information
Назва організаціїКОМУНАЛЬНИЙ ЗАКЛАД "ЖИТОМИРСЬКИЙ ОБЛАСНИЙ ІНСТИТУТ ПІСЛЯДИПЛОМНОЇ ПЕДАГОГІЧНОЇ ОСВІТИ" ЖИТОМИРСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ
Код02139713
АдресаУкраїна, 10014, Житомирська область, місто Житомир, ВУЛИЦЯ МИХАЙЛІВСЬКА будинок 15
Contract documents
Latest edition
| # | Name | Document type | Related to | Published | |
|---|---|---|---|---|---|
1 | дог 211 171,6.pdf | Not specified | Contract | 19 травня 2026 21:48:16 | View |
2 | кбв.bmp | Not specified | Contract | 19 травня 2026 21:48:17 | View |
Download all (.zip)
Contract performance reporting documents
Latest edition
| # | Name | Document type | Related to | Published |
|---|
No documents
Changes
| Additional agreement number | Description | Change date | Status |
|---|
No changes
Укладено
Contract amount
171.60UAH incl. VAT